tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Yrityksille

Useat pitkäaikaiset kumppanuutemme ovat kestäneet jo yli 10 vuotta. Yhtäjaksoinen kumppanuus nykyisen Metsä Groupin kanssa alkoi jo 50-luvulla. Pitkät yhteistyöt kertovat sen, että olemme ammattimme osaava, luotettava ja kustannustehokas yhteistyökumppani, jonka moni yritys tilaa uudelleen työntekoon.

Kun yhdistää Volvon ja Foresterin sekä ammanttinsa osaavan sekä ammattistaan ylpeän kuljettajan, niin käytössä on Hurrikaanitason auto nostureineen, joka pystyy tekemään kustannustehokkaasti hankalimmatkin erikoistyöt. Soita 0400-546 245, keksitään yhdessä ratkaisu.

 

Taloyhtiöt ja isännöintitoimistot

Hyvä apu myös taloyhtiöille

H. Ojanperä Ky:n Koura-autot on hyvä apu myös taloyhtiöille. Keräämme risut ja puutarhajätteet ja kuljetamme ne pois. Vinkkinä voisimme antaa, että kannattaa kerätä risut ja puutarhajätteet eri kasalle, koska puutarhajäte on toimitettava kaatopaikalle ja siitä menee vastaanottomaksu. Risut käytetään uusiutuvaan energiaan ja siitä ei peritä vastaanottomaksua. Hiekoitussepelit suursäkeissä ja irtotuotteena.

Lähes 10 metriin yltävä koura

Voimme esimerkiksi toimittaa hiekkalaatikkohiekan suoraan hiekkalaatikkoon, kun tuote toimitetaan suursäkeissä. Suursäkeissä saatavana 16 eri tuotetta ja koura pystyy nostamaan säkit n. 9,7 m etäisyydelle autosta, sivulle n. 8m. Talvella koura-auto kerää lumet tontilta ja kuljettaa ne pois kustannustehokkaasti.

Koura-autotoimitus

Toimitamme multaa ja kuoriketta ja tarvittaessa yksi ja sama auto toimittaa tuotteen sekä tekee tuotteelle karkean levityksen. Näin asukkaille jää vain haravointityö. Voimme melkein sanoa, että halvemmalla, kuin 70 euroa kuutio max. 20 km kohteeseen nostettuna ei mäntykuoriketta saa Jyväskylän seudulla kotiin toimitettuna.

koura-autot-murskalle-syotto

Murskalle syöttö

Olemme kouran avulla syöttäneet murskalle kantoa, lautaa sekä paperia.

koura-autot-lumityot

Lumen keräys, kuljetus

Koura-autolla voi myös kerätä, läjittää ja kuljettaa lunta. Kuution koura on näppärä ahtaimmissakin paikoissa keräämän lunta ja kuljettamaan sen pois. Lumet kerätään vesitilavuudeltaa 50 + 90 bioenergiakonttiin. Lumet voidaan läjittää kouran avulla myös asiakkaan tontille 9,7 metriin yltävän kouran avulla.

Koura-autot-ojanpera-tulipalo-2

Tulipalot

Olemme olleet pelastuslaitoksen apuna useissa tulipaloissa. Palopaikalla koura-auto repii palavan rakennuksen rakenteita auki, jotta palomiehet saavat ruiskutettua vettä palopesäkkeisiin. Olemme myös kuljettaneet palaneen talon ”jätteet” kaatopaikalle.

koura-autot-siilojen-taytto-2016

Siilojen täyttö

Olemme täyttäneet siiloja mm. hiekoitussepelillä kouran avulla.

koura-autot-onnettomuuspaikan-raivaus

Onnettomuuspaikat

Olemme olleet pelastuslaitoksen apuna myös tieliikenneonnettomuuksien raivaustyössä. Olemme raivanneet kaatuneen jäteauton jätteet tietä ja toimittaneet ne kaatopaikalle. Olemme raivanneet mm. puolukka-, lauta- ja raaka-puulasteissa olevien ja onnettomuuteen joutuneiden yhdistelmäajoneuvojen lasteja ja toimittaneet lastin pois tieltä.

koura-autot-myrskyjen-raivaukset

Myrskyjen jälkiraivaukset

Olemme kuljettaneet puita ja risuja useiden myrskytuhojen jäljiltä.

koura-autot-risutyot

Puutarhajätteet kuljetus

Noudamme asiakkailtamme myös puutarhajätteitä ja kuljetamme ne kaatopaikalle. Asiakaalta veloitetaan koura-autotyön lisäksi myös kaatopaikan vastaanottomaksu. Tämän vuoksi kannattaa jo keväällä laittaa risut ja puutarhajäte eri kasoille, koska silloin risut voi mennä uusiokäyttöön ja ainoastaan puutarhajätteestä maksaa kaatopaikkamaksu.

  Nimi (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Tuotteet: Mäntykuorike ja Kuorikate, Multa, Hiekka, Kivituhka, Singeli, Luonnonkivet, Sora, Kalliomurske

  Kuljetuspalvelut: Puunkuljetus, Risun kuljetus ja vastaanotto, Kantojen kuljetus ja vastaanotto, Ponttien ja palkkien kuljetus, Maa-ainesten kuljetus koura-autotyönä, Heinäpaalien kuljetus, Suursäkkien kuljetus, Erilaiset kuljetustyöt

  Nosturityöt: Suursäkkien nostot, Rakennusten purkutyöt, Hirsirakennusten purkutyöt ja kasaus, Maa-ainesten levitys pihoihin ja rinteisiin, Rakennusten perustusten täytöt, Multa-altaiden täytöt, Perustuskivien nostotyöt, Hiekan ripottelu hiekkarantaan ja veteen