tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Suursäkit

Koura-auton nosturi nostaa suursäkit n. 9,7 metriin koura-autosta jopa suoraan kohteeseen, sivusuunnassa n. 8m. Esimerkiksi leikkihiekka voidaan nostaa suoraan hiekkalaatikon päälle ja purkaa siihen. Näin asiakkaan ei tarvitse tehdä lainkaan lapiotöitä.

Maa-ainesten levitys pihoihin ja rinteisiin

Säästät selvää rahaa, kun tilaat tuotteet koura-autolla. Yksi auto tuo tuotteen ja samalla levittää maa-ainekset pihoihin ja rinteisiin. Kuution koura pystyy levittämään/ripottelemaan tuotteen oikealle alueelle ja asiakkaan tarvitsee vain tasoitella alue kuntoon. Koura on erittäin kätevä rinteissä, jos sinne levitetään esim. multaa tai kuoriketta. Säästyy aikaa ja vaivaa.

Multa-altaiden täytöt

Kun olet rakentanut pihaasi uuden kukka-altaan ja se pitäisi täyttää mullalla. Koura-auton nosturi nostaa mullan suoraan altaaseen, jos auto pääsee n. 9.7 metriin altaasta, sivusuunnassa n. 8m. Taas helppoa ja vaivatonta.

Suurten luonnonkivien nostot

Luonnonkivien käyttö on lisääntynyt kotipihoissa. Koura-auto tuo sinulle tarvittaessa erikokoisia luonnonkiviä ja nosturi nostaa ne kohteeseen. Koura nostovoima on 1000-2500 kg matkasta riippuen.

Perustuskivien nostot ja siirtelyt

Olemme olleet mukana Jyväskylässä mm. Schaumanin linnan työmaalla nostelemassa ja siirtelemässä mm. pihassa olevan suihkulähteen perustuskiviä, sekä Harjun portaidenkorjaustyömaalla.

Rakennusten perustusten täytöt

Koura-auton nosturilla voi nostaa myös maa-aineksia talojen sisätäyttöihin. Nosturin ulottuvuus on 9,7 metriä.

Rakennusten purkutyöt

Olemme purkaneet kouran avulla useita erilaisia rakennuksia. Vanhoja puutaloja, hirsitaloja, varastorakennuksia ym. Purkutyö on asiakkaalle kustannustehokasta, koska sama yhdistelmä purkaa rakennuksen ja kuljettaa purkujätteen pois. Kaatopaikalle menevästä jätteestä tulee asiakkaalle maksettavaksi myös kaatopaikan vastaanottomaksu.

Hirsikehikon purku ja kasaus

Koura-autolla ammattimies purkaa ja kasaa hirsikehikoita hirsi hirreltä. Olemme tehneet myös useita hirsitalojen purku- ja kasaustöitä.

Hiekan ripottelu rannalle ja veteen

Olemme tuoneet asiakkaalle hiekkaa, ajaneet koura-auton rantaan ja ripotelleet rannalle ja veteen uutta hiekkaa. Tarvittaessa olemme myös poistaneet vedestä kiviä tai leikattuja kaisloja.

Maa-aineisten nosto lautalle suursäkeissä tai irtona

Olemme toimittaneet asiakkaille maa-aineiksia myös lautalle irtotuotteena tai suursäkeissä. Näillä keinoilla myös saareen saadaan vaivattomasti maanrakennusaineita.