koura-autot h. ojanperä suursäkit
suursäkki koura-autot h. ojanperä

Suursäkkien nostot

Koura-auton nosturi nostaa suursäkit n. 9,7 metriin koura-autosta jopa suoraan kohteeseen, sivusuunnassa n. 8 m. Esimerkiksi leikkihiekka voidaan nostaa suoraan hiekkalaatikon päälle ja purkaa siihen. Näin sinun ei tarvitse tehdä lainkaan lapiotöitä.

koura-autot ojanperä kuorike
pihalle-ja-puutarhaan

Maa-ainesten levitys pihoihin ja rinteisiin

Säästät selvää rahaa, kun tilaat tuotteet koura-autolla. Yksi auto tuo tuotteen ja samalla levittää maa-ainekset pihoihin ja rinteisiin. Kuution koura pystyy levittämään/ripottelemaan tuotteen oikealle alueelle ja asiakkaan tarvitsee vain tasoitella alue kuntoon. Koura on erittäin kätevä rinteissä, jos sinne levitetään esim. multaa tai kuoriketta. Säästyy aikaa ja vaivaa.

koura-autot h. ojanperä nosturityöt

Multa-altaiden täytöt

Kun olet rakentanut pihaasi uuden kukka-altaan ja se pitäisi täyttää mullalla, koura-auton nosturi nostaa mullan suoraan altaaseen! Koura-auton koura yltää n. 8 metriin altaasta. Taas helppoa ja vaivatonta.

koura-autot luonnonkivet isot

Suurten luonnonkivien nostot

Koura-auto tuo sinulle tarvittaessa erikokoisia luonnonkiviä ja nosturi nostaa ne kohteessa juuri oikeaan paikkaan. Kouran nostovoima on 1000–2500 kg etäisyydestä riippuen.

koura-autot h. ojanperä palvelut
koura-autot h. ojanperä yrityksille ja taloyhtiöille

PERUSTUSKIVIEN NOSTOT JA SIIRTELYT

Perustuskivien siirto tarkasti ja huolellisesti. Olemme olleet mukana Jyväskylässä mm. Schaumanin linnan työmaalla nostelemassa ja siirtelemässä mm. pihassa olevan suihkulähteen perustuskiviä sekä Harjun portaidenkorjaustyömaalla.

RAKENNUSTEN PERUSTUSTEN TÄYTÖT

Koura-auton nosturilla voi nostaa maa-aineksia myös talojen sisätäyttöihin. Nosturin ulottuvuus on 8 metriä.

RAKENNUSTEN PURKUTYÖT

Kuljetamme purjujätteen myös pois – kustannustehokkuutta kourasta! Olemme purkaneet kouran avulla useita erilaisia rakennuksia. Vanhoja puutaloja, hirsitaloja, varastorakennuksia ym. Purkutyö on asiakkaalle kustannustehokasta, koska sama yhdistelmä purkaa rakennuksen ja kuljettaa purkujätteen pois. Kaatopaikalle menevästä jätteestä tulee asiakkaalle maksettavaksi myös kaatopaikan vastaanottomaksu.

HIRSIKEHIKON PURKU JA KASAUS

Koura-autolla ammattimies purkaa ja kasaa hirsikehikoita hirsi hirreltä. Olemme tehneet myös useita hirsitalojen purku- ja kasaustöitä.

koura-autot h. ojanperä palvelut

Maalla, merellä ja ilmassa

Toimitamme maa-ainekset myös lautalle! Suursäkit tai maa-ainekset irtotuotteena myös saareen vaivattomasti kouran avulla. Myös korkeiden rakennusten katoille tai talojen ylinostot onnistuu yhteistyökumppaneidemme avulla.

HIEKAN RIPOTTELU RANNALLE JA VETEEN

Ajamme koura-auton rantaan ja ripottelemme rannalle ja veteen uutta hiekkaa. Tarvittaessa poistamme myös kivet ja leikatut kaislat vedestä.

Pyydä tarjous!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  tietosuojaselosteen

  0