tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Puun kuljetus

Ojanperä on ollut puunkuljetuksessa mukana jo neljän sukupolven ajan. Olemme tehneet yhteistyötä Metsäliiton kanssa 50-luvulta lähtien. Talvella 2010 olimme ajamassa puita Vaajakoskelta jäätiellä ja kesällä olimme mukana ajamassa mm. Asta- ja Veera-myrskyjen tuhoja. Talvella 2016 aloimme puuta Venäjän rajalta. Palvelemme myös yksityisiä metsänomistajia.

Risunkuljetus

Risua olemme kuljettaneet yrityksille sekä yksityisille ihmisille useamman vuoden ajan. Käytössämme on vesitilavuudeltaan 50 + 90 tonnin bioenergiakontit. Risun nouto max. 20 km Palokasta 130€/paikka. 20-30km 150€. Risujen noudot maanantaisin.

Kannonkuljetus

Kuljetamme ja otamme vastaan myös kantoja. Kanto on ongelmajäte, joten siitä perimme vastaanottomaksun. Kannon vastaanottomaksu on 75 euroa tonni sisältäen vastaanottomaksun ja kuljetuksen Jyväskylän alueella.

Ponttien ja palkkien kuljetus

Kuljetamme pankkokärryillä myös erilaisia pontteja ja palkkeja.

Maa-ainesten kuljetukset

Kuljetamme erilaisia maa-aineiksia irrallisina tuotteina koura-autotyönä. Koura-auto ei kippaa tuotetta asiakkaan pihaan, vaan nostaa sen kuution kouran avulla suoraan kohteeseen. Nosturissa on vaaka, joten tuotteen tarkka paino on aina tiedossa. Tuote voidaan nostaa 9,7 metriin autosta, sivunostona n. 8 m. Koura-autokuljetus on kustannustehokasta ja vaivatonta, koska koura nostaa tuotteen suoraan kohteeseen. Koura-autotoimituksena kuljetetaan myös suursäkkejä, joissa on maa-aineksia.

Heinäpaalien kuljetus

Olemme kuljettaneet bioenergiakonteissa myös heinäpaaleja sekä pyöröpaaleja. Heinäpaalit ovat joissan tapauksissa pystytty nostamaan jopa suoraan navetan ylisille.

Suursäkkien kuljetus

Kuljetamme maa-aines suursäkkejä asiakkaalle ja nosturin avulla nostamme ne jopa suoraan kohteeseen 9,7 metriin yltävän kouran avulla. Suursäkkien toimituspäivä on keskiviikkoisin.

Puutarhajätteen kuljetus

Noudamme asiakkailtamme myös puutarhajätteitä ja kuljetamme ne kaatopaikalle. Asiakaalta veloitetaan koura-autotyön lisäksi myös kaatopaikan vastaanottomaksu. Tämän vuoksi kannattaa jo keväällä laittaa risut ja puutarhajäte eri kasoille, koska silloin risut voi mennä uusiokäyttöön ja ainoastaan puutarhajätteestä maksetaan kaatopaikkamaksu.