Puunkuljetus

Ojanperä on ollut puunkuljetuksessa mukana jo neljän sukupolven ajan. Olemme tehneet yhteistyötä Metsäliiton kanssa 50-luvulta lähtien. Talvella 2010 olimme ajamassa puita Vaajakoskelta jäätiellä ja kesällä olimme mukana ajamassa mm. Asta- ja Veera-myrskyjen tuhoja. Talvella 2016 aloimme puuta Venäjän rajalta. Palvelemme myös yksityisiä metsänomistajia.

Risujen kuljetus

Kätevällä risujen kuljetuspalvelulla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa…sekä selkääsi. Koura pystyy nostamaan risut kahdeksan metrin etäisyydeltä koura-auton kyytiin. Näin vältyt risujen nostelulta ja niiden poiskuljettamiselta omalla peräkärryllä!

Kantojen kuljetus

Kuljetamme ja otamme vastaan myös kantoja. Kanto on ongelmajäte, joten siitä perimme vastaanottomaksun. Kannon vastaanottomaksu on 75 €/tonni (sisältää vastaanottomaksun ja kuljetuksen Jyväskylän alueella).

kuljetuspalvelut

Ponttien ja palkkien kuljetus

Kuljetamme pankkokärryillä myös erilaisia pontteja ja palkkeja.

koura-autot ojanperä kuorike
pihalle-ja-puutarhaan
koura-autot
koura-autot luonnonkivet isot
suursäkki koura-autot h. ojanperä

Maa-ainesten kuljetus

Kuljetamme erilaisia maa-aineksia suursäkkeinä sekä irrallisina tuotteina koura-autotyönä. Koura-auto ei kippaa tuotetta asiakkaan pihaan, vaan nostaa sen kuution kouran avulla juuri oikeaan paikkaan. Nosturissa on vaaka, joten tuotteen tarkka paino on aina tiedossa.

koura-autot kuljetuspalvelut heinäpaalien kuljetus
koura-autot kuljetuspalvelut heinäpaalien kuljetus
koura-autot kuljetuspalvelut heinäpaalien kuljetus
koura-autot kuljetuspalvelut heinäpaalien kuljetus kaunis peltomaisema

Heinäpaalien kuljetus

Olemme kuljettaneet bioenergiakonteissa myös heinäpaaleja sekä pyöröpaaleja. Heinäpaalit ovat joissain tapauksissa pystytty nostamaan jopa suoraan navetan ylisille.

suursäkki koura-autot h. ojanperä
koura-auto h. ojanperä suursäkki kouralla pihalle
koura-autot h. ojanperä suursäkit

Suursäkkien kuljetus

Kuljetamme maa-aines suursäkkejä asiakkaalle ja nosturin avulla nostamme ne jopa suoraan kohteeseen 8 metriin yltävän kouran avulla.

koura-autot kuljetuspalvelut puutarhajätteen kuljetus

Puutarhajätteen kuljetus

Noudamme asiakkailtamme myös puutarhajätteitä ja kuljetamme ne kaatopaikalle. Asiakkaalta veloitetaan koura-autotyön lisäksi myös kaatopaikan vastaanottomaksu. Tämän vuoksi kannattaa jo keväällä laittaa risut ja puutarhajäte eri kasoihin, sillä risut menevät uusiokäyttöön ja ainoastaan puutarhajätteestä maksetaan kaatopaikkamaksu.

Pyydä tarjous!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  tietosuojaselosteen

  0