koura-autot luonnonkivet isot
koura-autot tutustu toimintaamme
koura-auto h. ojanperä suursäkki kouralla pihalle

Tuotteet suoraan kohteeseen kätevästi koura-autolla

Valitsemalla tuotteille koura-autotoimituksen toimit kustannustehokkaasti, säästät aikaa ja vaivaa. Tuotetta lastattaessa nosturissa oleva vaaka punnitsee tuotteen ja näin saat tuotetta juuri oikean määrän.

Koura toimittaa tuotteet juuri oikeaan kohtaan

Koura-auton lähes 8 metriin yltävään koura-osaan mahtuu kerralla noin 160 lapiollista maa-aineksia. Koura-auto voi lastia purkaessa levittää tuotteen haluamaasi paikkaan kuution kouralla ja näin sinä säästyt lapioimiselta.

Sinulle jää vain viimeistely

Kuution koura pystyy nostamaan ja ripottelemaan esim. mäntykuorikkeen rinteisiin 8 metriin ja sinulle jää tuotteen levityksen viimeisestely haran avulla.

Useita tuotteita kerralla

Koura-auto voi kuljettaa tontillesi 2–3 eri tuotetta kerralla.

Tilaa nyt verkosta!

Tuote-sivulta voit laskea tarvitsemasi maa-ainesmäärän kätevällä maa-aineslaskurilla. Tilaa suoraan verkosta tuote-sivuilta löytävillä sähköisillä lomakkeilla!

TUOTTEET

koura-autot kuorike

Mäntykuorike on puhdasta luonnon materiaalia. Kuorikate ehkäisee kosteuden haihtumista ja hillitsee rikkaruohojen kasvua. Soveltuu kasvimaan ja istutusten alustojen kattamiseen, puiden ja pensaiden juurille, istutusten suojaamiseen rankkasateiden aiheuttamilta valumilta sekä kasvimaan käytävien kateaineeksi. Suositeltava katevahvuus 5-7 cm.

koura-autot hiekka

Asennushiekka, muuraushiekka ja hiekkalaatikkohiekka. Meiltä löydät hiekat asennuspohjaksi betonilaatoille, muille kivetyksille sekä pohjaksi nurmikon ilmaamista varten. Sopivat tuotteet  myös muuraukseen ja hiekkalaatikkoon.

koura-autot puutarhamulta

Laadukas puutarhamulta on lannoitettu, kalkittu ja seulottu. Multa soveltuu pihapuutarhoihin, istutuksiin, kasvimaille, kasvihuoneisiin, nurmikon paikkaukseen, maanparantamiseen, puiden ja pensaiden istutuksiin.

koura-autot sorat

Seulottu salaojasora soveltuu salaojaputkien ympärille, perusten sekä sokkelien reunuskäyttöön. Täytesora soveltuu rakennuksien pohja-, sisä- ja ympäristötäyttöihin.

koura-autot murske

Sopii hyvin pihojen päällysteeksi, kantavien rakenteiden alle sekä pinnaksi pihojen koristeluun. Kallistukset tulee huomioida 0-16 kalliomurskeessa, koska ei läpäise vettä.

Koura-autot singeli

Luonnon pyöristämä singeli soveltuu sokkeleiden ja polkujen reunustoille sekä pihan koristeluun. Voi käyttää myös salaojaputkien ympärillä.  Läpäisee hyvin vettä.

Koura-autot kivituhka

Kivituhka sopii hyvin esim. kulkuväylille, nurmikon reunukseksi, tasoitekerrokseksi pihakivien- ja laattojen alle sekä luonnonkivien asennuksen pohjaksi sekä saumaukseen.

koura-auto kivet

Luonnonpyöreitä kiviä. Soveltuvat mm. talojen seinustoille, istutusten ja kulkuväylien reunoille, pihapolkujen tekoon sekä vedenlaskupaikoille.

hiekoitussepeli koura-autot

Tuotteet sopivat normaalin hiekoituksen lisäksi myös rekka-autojen hiekottajiin. Tuotteet on suolattu, tarvittaessa saatavilla myös suolaamattomina. Saatavilla hiekoitukseen laadukkaita tuotteita suursäkeissä ja irtotuotteena.

suursäkki koura-autot h. ojanperä

Siisteissä ja kätevissä 640 litran suursäkeistä voit valita 16 eri pihanrakennusainetta. Säkki painaa noin 850 kiloa (mäntykuorike n. 320 kiloa).

DRIVE IN -NOUTOPIHA 24/7

koura-autot noutopiha

Noutopihastamme voit noutaa maa-ainekset edullisesti ja kätevästi myös itse – vaikka keskellä yötä.

0