tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Tuotteet suoraan kohteeseen kätevästi koura-autolla – tilaa nyt verkosta!

Valitsemalla tuotteille koura-autotoimituksen toimit kustannustehokkaasti, säästät aikaa ja vaivaa. Tuotetta lastattaessa nosturissa oleva vaaka punnitsee tuotteen ja näin saat tuotetta juuri oikean määrän. Koura-auto voi lastia purkaessa levittää tuotteen haluamaasi paikkaan kuution kouralla ja näin ollen sinä säästyt lapioimiselta. Tuotteet voidaan levittää esim. rinteisiin lähes 9 metriin yltävän kouran avulla. Yhteen kouralliseen menee noin 160 lapiollista maa-aineksia. Kun oikea määrä tuotetta toimitetaan koura-autotoimituksena, pihaan ei jää ylimääräisiä maakasoja. ”Tätä voidaan sanoa jo investoinniksi”, toteaa puutarha-bloggaaja Perho Kettunen Koura-autoblogissa.

Kuution koura pystyy nostamaan ja ripottelemaan esim. mäntykuorikkeen rinteisiin ja sinulle jää tuotteen levityksen viimeisestely haran avulla.

Koura pystyy nostamaan suursäkit useammalle kohdalle tonttia. Sinulla kottikärryjen käyttö jää vähemmälle, kun tuote on nostettu mahdollisimman lähelle.

Koura-auto pystyy toimittamaan pieniä määriä 2-3 eri tuotteita samassa kuormassa ja nostamaan ne kouralla oikeisiin paikkoihin tontilla.

Koura-autot-ojanpera-kuorike-2

Mäntykuorike

Puhdasta luonnon materiaalia. Kuorikate ehkäisee kosteuden haihtumista ja hillitsee rikkaruohojen kasvua. Soveltuu kasvimaan ja istutusten alustojen kattamiseen, puiden ja pensaiden juurille, istutusten suojaamiseen rankkasateiden aiheuttamilta valumista sekä kasvimaan käytävien kateaineeksi.

Koura-autot-ojanpera-seulottu_kalkittu_suoturvemulta

Multa

Myymme laadukasta istutusmultaa. Hallin seinustalla lokerikossa on lannoitettu, kalkittu ja seulottu istutusmulta. Multa soveltuu pihapuutarhoihin, istutuksiin, kasvimaille, kasvihuoneisiin, nurmikon paikkaukseen, maanparantamiseen, puiden ja pensaiden istutuksiin.

Koura-autot-ojanpera-Asennushiekka_Turvahiekka_0_5_mm

Hiekat

Asennushiekka/turvahiekka, muuraushiekka ja hiekkalaatikkohiekka. Meiltä löydät asennuspohjaksi betonilaatoille, muille kivetyksille sekä pohjaksi nurmikon ilmaamista varten. Sopivat tuotteet  myös muuraukseen ja lasten hiekkalaatikkoon – kotiin toimitettuna tottakai!

Koura-autot-ojanpera-Kivituhka_0_8_1

Kivituhkat

Kivituhka sopii hyvin esim. kulkuväylille, nurmikon reunukseksi, tasoitekerrokseksi pihakivien- ja laattojen alle sekä luonnonkivien asennuksen pohjaksi sekä saumaukseen.

Koura-autot-ojanpera-Singeli_8_16

Singeli

Luonnon pyöristämä Singeli soveltuu sokkeleiden ja polkujen reunustoille ja pihan koristeluun. Voi käyttää myös salaojaputkien ympärillä.  Läpäisee hyvin vettä.

Koura-autot-ojanpera-luonnonkivet-Mukulakivi_15_23_cm_3

Luonnon kivet

Luonnonpyöreitä kiviä. Soveltuvat mm. talojen seinustoille, istutusten ja kulkuväylien reunoille, pihapolkujen tekoon sekä vedenlaskupaikoille.

2-tuotesivu-Koura-autot-ojanpera-Taytesora

Sorat

Seulottu sora soveltuu salaojaputkien ympärille, perusten sekä sokkelien reunuskäyttöön. Täytesora soveltuu rakennuksien pohja-, sisä- ja ympäristötäyttöihin.

Koura-autot-ojanpera-Kalliomurske-2

Kalliomurskeet

Sopii hyvin pihojen päällysteeksi, kantavien rakenteiden alle sekä pinnaksi pihojen koristeluun. Kallistukset tulee huomioida, koska ei läpäise vettä. Saatavana nyt myös irtotuotteena.

suursakki-nosturityot

Turvasora

Lasten leikkipaikoille pehmentämään iskuja esim. keinujen ja kiipeilytelineiden alla. Toimitus suursäkissä. Ei myynnissä noutopihalla.

Start typing and press Enter to search