tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Noutopiha 24/7

Noutopihalta saatavana vain hiekoitussoraa talvisesonkina 1. lokakuuta alkaen. Jos tarvitset muita maa-aineksia, soita 0400 546 245 ja tarkista saatavuus.

Voit noutaa itsepalveluna omalla peräkärryllä irtotuotteena 12 eri pihanrakennusainetta 24/7 Palokasta Antinniityntie 10:stä. Mäntykuorike, puutarhamulta, kalliomurske 0-16 mm, 8-16 mm ja 3-8 mm hiekoitussepeli, kivituhka 0-3 mm ja 0-8 mm, täytesora, salaojasora, asennushiekka, muuraus/hiekkalaatikkohiekka sekä singeli 8-16 mm (lajiteltuja luonnonkiviä ei ole irtomyynnissä). Katso noutopihakartta/video, näet missä tuotteet sijaitsevat. Mäntykuorike mitataan peräkärryn kyytiin kahdella puolen kuution kehikolla. nosta kehikot peräkärryyn ja täytä ne. Nosta kehikot pois ja kyydissäsi on 1 kuutio kuoriketta. Yksi kuutio maksaa 45 €.

Muut tuotteet myydään 600 kg erissä, jonka normaali peräkärry kantaa. Olemme laskeneet, että 90 lapiollista multaa painaa n. 600 kg ja muissa tuotteissa 75 lapiollista on noin 600 kg.  600 kg:n erä maksaa 30 €.

Tuotteiden maksu tapahtuu hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen. Täytä noutolähete selkeästi ja pudota se itsepalvelupisteessä olevaan postilaatikkoon. Lähetämme laskun sinulle sähköpostilla, jossa ei ole laskutuslisää.

Jos koura-autovarikolla on henkilökuntaa paikalla, lastaamme sinulle tuotteen tarvittaessa peräkärryn kyytiin. Voit jättää varikolla olevalle lavalle myös metalleja veloituksetta. Risujen vastaanotto varikolla on lopetettu.

Start typing and press Enter to search