Yrityksille ja taloyhtiöille

Koura-autot on hyvä apu myös yrityksille ja taloyhtiöille. Useat pitkäaikaiset kumppanuutemme ovat kestäneet jo yli vuosikymmenen, ja esimerkiksi yhtäjaksoinen kumppanuutemme nykyisen Metsä Groupin kanssa alkoi jo 50-luvulla. Pitkät yhteistyöt kertovat, että olemme ammattimme osaava, luotettava ja kustannustehokas yhteistyökumppani, jonka moni yritys tilaa uudelleen työntekoon.

TARJOUKSESSA NYT

tarjous-50e
tarjous-50e

Kaikkien suursäkkien rahti 50 € /tilaus huhtikuun ajan!

(Norm. 80–120 €/tilaus)

koura-autot kuorike
koura-autot sorat
koura-autot hiekka
Koura-autot singeli
Koura-autot kivituhka
koura-auto kivet
koura-autot murske
koura-autot puutarhamulta
suursäkki koura-autot h. ojanperä

Tuotteet

Tuotteet suoraan kohteeseen kätevästi koura-autolla. Tuotetta lastattaessa nosturissa oleva vaaka punnitsee tuotteen ja näin saat tuotetta juuri oikean määrän. Valittavana 16 tuotetta.

Koura-auton lähes 8 metriin yltävään koura-osaan mahtuu kerralla noin 160 lapiollista maa-aineksia. Koura-auto voi lastia purkaessa levittää tuotteen haluamaasi paikkaan kuution kouralla ja näin sinä säästyt lapioimiselta.

Koura-auto kuljettaa tontille 2–3 eri tuotetta kerralla.

koura-autot h. ojanperä yrityksille ja taloyhtiöille
puunkaato
koura-autot h. ojanperä erikoistyöt lumityöt

Palvelut

Palveluihimme kuuluvat niin kuljetuspalvelut, nosturityöt, raivaustyöt kuin siiloihin syötöt. Keräämme ja kuljetamme lumet talvisin, risut ja puutarhajätteet keväisin sekä autamme pihanrakennuksessa sekä puiden kaadossa. Myös vaativat erikoistyöt Koura-autoilta.

Pyydä tarjous!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  tietosuojaselosteen

  0