tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Risut, kannot ja puut

Maanantaisin noudamme risuja 130 eurolla/nuppikuorma/paikka max 20 km Palokasta. 20-30 km 150 euroa. Risukonttiin mahtuu risuja noin 50 kuutiota. Koura ylettyy nostamaan risut kasalta kyytiin noin kahdeksan metrin päästä autosta. Kerääthän risut 1-3 kasalle valmiiksi. Kasalla saa olla vain risuja ja pöllejä. Kasassa ei saa olla juurakoita, kantoja, puutarhajätettä eikä puujätettä. (Sinun ei tarvitse itse olla paikalla, kun käymme noutamassa risuja).

Haemme myös kantoja. Kannot ovat ongelmajätettä ja niiden vastaanottomaksu on 70 euroa tonni max 20 km Palokasta. Jos kantoja on alle 2000 kg veloitamme myös 1 h työn, joka on 130 euroa. Vinkiksi se, että jos kaivinkone nostaa kannot maasta, niin pyydä kuljettajaa ravistelemaan kannoista ylimääräiset maa-ainekset pois ja tarvittaessa halkaisemaan kannot. Näin säästät kantojen vastaanottomaksussa, kun ylimääräinen maa-aines ei tule mukaan kannon painoon. Nosturissamme on vaaka, joka punnitsee kannot.

Ajamme myös pyöreää puuta, heinäpaaleja, pyöröpaaleja, palkkeja, pontteja, muoveja yms. Soita ja kysy lisää 0400-546 245.

koura-autot-risunkuljetus-2