koura-autot noutopiha

Noutopiha 24/7

Noutopihastamme voit noutaa maa-ainekset edullisesti kätevästi myös itse – vaikka keskellä yötä. Itsepalvelupihamme on avoinna kellon ympäri keväästä syksyyn. Keväästä syksyyn valittavanasi on 12 eri maa-ainesta. Talvella voit ostaa hiekoitussepeliä. Alueella kameravalvonta.

Huom: Risujen, kantojen ja puutarhajätteen vastaanotto on lopetettu. Noudamme risut suoraan pihaltasi. Lue lisää risujennoudosta!

kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelu

Kuljetukset puille, risuille, ponteille, palkeille, maa-aineksille, puutarhajätteelle, heinäpaaleille sekä suursäkeille. Kysy myös erikoiskuljetuksista!

Autonamme on tiukat nykynormit täyttävä Volvo FH 16 vm. 2015. Autossa on 750 hevosvoimainen Euro 6 -moottori, jonka hiukkaspäästöt ovat puolittuneet ja typpioksidipäästöt vähentyneet lähes 80 prosenttia.

Huolehdimme omalta osaltamme ympäristöstä myös kalustovalinnoilla ja kannatamme kestävää kehitystä. Tämän ajattelutavan myötä valitsimme yrityksemme yhdeksi sloganiksi: Miksi hakisit peräkärryllä, kun koura-auto kuljettaa yhdellä kertaa 30–140 peräkärryllistä esimerkiksi mäntykuoriketta!

koura-autot-nosturityot-rakennusten-purku6

Nosturityöt

Nosturityöt jopa 9,7 metriin yltävällä nosturilla. Nostot sivulta n. 8 m. Nosturin vaaka punnitsee nostettavan tuotteen tai tavaran 10 kg tarkkuudella

Suursäkkien nostot, maa-ainesten levitys pihoihin ja rinteisiin, multa-altaiden täytöt, suurien luonnonkivien nostot, perustuskivien nostot ja siirtelyt, rakennusten perustusten täytöt, rakennusten purkutyöt, hirsikehikon purku ja kasaus, hiekan ripottelu rantaan ja veteen.

Käytössämme on KESLA FORESTER 2115T vm. 2019. Nosturin ulottuvuus takaa on 9,7 metriä ja nostovoima matkasta riippuen 1000–2500 kg. Hytillinen nosturi on varustettu mm. syklonilla, joka takaa kuljettajalle puhtaamman hengitysilman. Hytissä on myös kamera turvallisempaan työskentelyyn.

erikoistyöt

Erikoistyöt

Kun yhdistää Volvon ja Foresterin sekä ammattinsa osaavan kuljettajan, niin käytössäsi on Hurrikaanitason auto nostureineen, joka pystyy tekemään kustannustehokkaasti hankalimmatkin erikoistyöt.

Tulipalojen raivaukset, onnettomuuksien raivaukset, myrskyjen jälkiraivaukset, murskalle syötöt, siilojen täytöt, lumien keräykset sekä kuljetukset ja läjitykset.

puunkaato

Puunkaadot

Kauttamme saat myös ammattimaiset puunkaatopalvelut. Kaadon lisäksi puunkaatopalveluun kuuluvat tarvittaessa karsinta, katkonta ja poiskuljetus sekä alueen siistiminen. Myös kannonjyrsintä ja puutavaran pilkkominen onnistuu.  Teemme kaikki puunkaadot kustannustehokkaasti. Eritysosaamistamme on erityisen vaikeasti kaadettavat puut. Sovimme aina etukäteen kiinteän hinnan työstä

0