Nyt on aika huudattaa hyvää!

Never Förget hyväntekeväisyysämpäri

on varustettuna 1995 maailmanmestareiden Timo Jutilan, Raimo Helmisen, Teppo Nummisen, Jere Lehtisen, Janne Niinimaan, Esa Keskisen, Hannu Virran, Kurre Lindströmin, Kalervo Kummolan sekä Jari Kurrin ja Tommi Mäkisen nimikirjoituksilla on nyt huudettavissa Jyp-junioreiden hyväksi.

Ämpäri on huudettavissa vielä viikon ajan. Jos haluat tukea Jyp-junioreitten toimintaa, teemalla LUISTELE JÄÄLLÄ, ÄLÄ LIIKENTEESSÄ,  sinulla on mahdollisuus korottaa ämpärin hintaa torstaihin 7.3.2019 klo 12. saakka. Korotukset tehdään Facebookissa, Koura-autot. Lisätietoja antaa tarvittaessa Harri Ojanperä, 050-3700 509.

Tällä hetkellä ämpäriin on kiinnitys 1000 eurolla Tamperelaisella Maanrakennus Kivistö Oy:n yrittäjällä Lars Kivistöllä.
Ämpäristä saatu summa lahjoitetaan Jyp-junioreille kevään viimeisessä runkosarjan kotiottelussa JYP-Kärpät perjantaina 8.3.2019.

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään ja kerro tästä myös kavereillesi!

Koura-autot H. Ojanperä Ky, Harri Ojanperä
JetSetClub Oy, Timo Jutila

PS. 10 euron hintaisia hiekoitussepeliämpäreitä on vielä saatavilla. Näiden ämpäreiden tuotosta puolet lahjoitetaan Jyp-junioreille. Ämpäreiden noutopaikat löytyvät koura-autot.fi sivustolta ja facebookista. Ämpäri maksetaan ämpärin tarrassa olevalle pankkitilille.

0