Mäntykuorike, kuorike, kuorikate, kate ja hake – RAKKAALLA LAPSELLA ON MONTA NIMEÄ

Kuorike on puhdasta luonnon materiaalia. Kuorikate ehkäisee kosteuden haihtumista ja hillitsee rikkaruohojen kasvua. Soveltuu kasvimaan ja istutusten alustojen kattamiseen, puiden ja pensaiden juurille, istutusten suojaamiseen rankkasateiden aiheuttamilta valumista sekä kasvimaan käytävien kateaineeksi. Kuoriketta suositellaan laitettavaksi 5-10 cm, jotta se pitää kosteuden paremmin kasvien juurilla sekä ehkäisee rikkaruohojen kasvamista.

H. Ojanperän Koura-autoilta kuorikkeita voi ostaa monella eri tavalla. Valitse sinulle sopivin tapa ja tee tilaus. Koura-autot-ojanpera-kuorike-2

Voit tulla ostamaan kuoriketta omalla peräkärryllä 24/7 koura-autovarikoltamme Palokasta Antinniityntie 10:stä. Mäntykuorike on heti varikolle tultaessa vasemmalla. Kuorikatetta myydään kuutioittain. Oikean määrän varmistamiseksi, olemme laittaneet katekasan viereen ½ kuution kehikoita.

Kun haluat ostaa yhden kuution katetta, niin aseta kehikko peräkärryyn ja täytä se kahteen kertaan. Kun olet tehnyt sen, kärryssäsi on yksi kuutio kuoriketta. Tuote maksetaan hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen. Jos haluat säästää 6 euron laskutuspalkkion, niin varaa mukaan sopiva raha. Mäntykuorike maksaa 1.5.2016 alkaen 40 euroa kuutio itse noudettuna. Yksi kuutio kuorikatetta painaa noin 350 kiloa.

Mutta miksi HAKISIT PERÄKÄRRYLLÄ kun tuomme KUORIKETTA ja MULTAA yhteiskuljetuksella maanantaisin ja perjantaisin. Hinta 65 euroa kuutio kotiin toimitettuna max. 20 km Palokasta. Kuution koura pystyy nostamaan tuotteen lähes 10 metriin autosta ja tarvittaessa vaikka ripottelemaan suoraan kohteeseen. Tuotetta toimitetaan tilaamasi määrä ja kourassa olevan puntarin avulla saat varmasti oikean määrän. Tämä jos mikä on helppoa ja vaivatonta. Uskallamme melkein sanoa, että tässä on Jyväskylän halvin kuorike kotiin toimitettuna.

Koura-autot-ojanpera-kuorike-1

640 litran SUURSÄKKEISSÄ löytyy myös KUORIKETTA. 640 litran suursäkkiin mahtuu noin 0,64 kuutiota ja säkki painaa noin 350 kiloa. Koura pystyy nostamaan säkit lähes 10 metriin autosta. Mäntykuorikesäkki maksaa 80 euroa + rahti kilometrien mukaan/toimitus.

Tervetuloa asioimaan kanssamme kuorikkeiden ja myös muidenkin pihanrakennusaineiden kanssa.

 

0