tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

Kotiintoimitus

Toimitamme kaikkia myynnissä olevia tuotteita irtotavarana myös koura-autotoimituksina. Koura-autotoimitus tarkoittaa sitä, että emme kippaa tuotetta asiakkaan pihaan vaan nostamme sen kahdeksaan metriin yltävän kuution kouran avulla esim. pressulle tai jopa suoraan kohteeseen. Kouran avulla tuote voidaan raakalevittää, joka tarkoittaa sitä, että kuution koura ”ripottelee” tuotteen kahdeksan metrin etäisyydelle autosta. Olemme laskeneet, että yhteen kottikärryyn mahtuu n. 28 lapiollista ja kuutioon n. 168 lapiollista maa-aineista. Kun koura levittää tuotteen, asiakkaan kottikärry- ja lapiohommat jäävät vähemmälle. Rinteet ovat usein raskaita paikkoja kärrätä maa-aineksia, kouralla tämäkin onnistuu helposti.

Perjantaisin toimitamme yhteiskuljetuksella mäntykuoriketta ja puutarhamultaa max. 20 km Palokasta hintaan 70 euroa kuutio. Pienin toimituserä on 2 kuutiota. 20-30 km hinta on 75 euroa kuutio. Jos tilaat näitä tuotteita, laita esim. pressu tai merkki minne haluat tuotteen nostettavan. Hinta sisältää tuotteen ja kuljetuksen.

Koura-autolla pystyy myös raakalevittämään esimerkiksi 0-16 kalliomurskeen pihatielle, täyttämään käytöstä poistettuja öljysäiliöitä, täyttämään rakennettavan talon sisätäytön, nostamaan maa-ainekset rinteisiin jne. Katso video kalliomurskeen levityksestä pihatielle sekä vanhan öljysäiliön täytöstä. Muiden myynnissä olevien tuotteiden koura-autotoimitus maksaa 70 euroa tonni. Pienin toimituserä on 5 tonnia. Hinta sisältää tuotteen ja kuljetuksen. Nosturissa on vaaka, joka punnitsee tuotteen.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, soita meille, niin pyrimme auttamaan sinua. (Lajiteltuja luonnonkiviä ei ole irtotavaratoimituksena).

koura-autot-kesa-2018-1
0