NOUDOT OMALLA PERÄKÄRRYLLÄ Itsepalveluna 24/7 Antinniityntie 10, Palokka

Koura-autovarikko Palokan Heinämäen teollisuusalueella, Antinniityntie 10.

Koura-autovarikko Palokan Heinämäen teollisuusalueella, Antinniityntie 10.

Tervetuloa Koura-autovarikolle Heinämäen teollisuusalueelle Palokkaan, Antinniityntie 10.

Koura-autovarikon Drive Inn-noutopihalta voit itse noutaa omalla peräkärryllä pihanrakennusaineita 24/ 7, juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Koura-autovarikolla maa-ainesten osto toimii itsepalveluna. Varikolla on lapioita, joilla voit lapioida tuotteet itse peräkärryyn. Lastauspalvelua meillä ei ole.

Jos haluat säästää 6 euron laskutuspalvelumaksun, niin varaa mukaan sopiva raha. Kuorike 40 euroa kuutio ja muut irtotuotteet 30 euroa max. 600 kg.

Ajo-ohje Koura-autovarikolle: Käänny Laukaan tieltä Bilteman risteyksestä Palokan suuntaan. Aja n. 3 km ja  käänny Heinämäen teollisuusalueen risteyksestä oikealle. Aja suoraan n. 1 km ja käänny oikealle. Aja n. 100 metriä ja käänny Palokan paloaseman ja Trio-Keittiöiden välistä oikealle. Olet nyt Antinniityntiellä. Aja n. 400 metriä ja vasemmalla, toiseksi viimeinen keltainen halli vasemmalla on Koura-autovarikko. Tervetuloa! Olet perillä.

Kuoriketta mitataan kuutioissa. 2 Kaksi kehikkoa on yksi kuutio.

Kuoriketta mitataan kuutioissa, joka maksaa 40 euroa. Varikolla olevat kehikot ovat puolen kuution kokoisia. Täyttämällä kaksi kehikkoa, olet ottanut yhden kuution kuoriketta.

 

Varikolle tultaessa heti vasemmalla on mäntykuoriketta (kuorike, kate, kuorikate). Jos haluat ostaa kuoriketta, aja auto peräkärryineen kasan viereen. Nosta kehikko peräkärryyn ja täytä kehikko. Kun kehikko on täynnä, kyydissäsi on puoli kuutiota katetta. Nosta kehikko toiseen kohtaan ja täytä se uudelleen. Kun olet täyttänyt kaksi kehikkoa, sinulla on yksi kuutio kuorikatetta kyydissä. Kuutio katetta painaa noin 350 kg. Yksi kuutio kuoriketta maksaa 40 euroa.  Maksu tapahtuu itsepalvelupisteessä hallin oikealla laidalla.

Jos sinulla ei ole peräkärryä tai et halua itse noutaa tuotetta, tilaa kuorikkeen koura-autotoimitus. Edullisimmillaan se on yhteiskuljetuspäivinä, maanantaisin ja perjantaisin. Koura-auto lastaa konttinsa täyteen kuoriketta ja lähtee toimittamaan sitä tilausten mukaan.

Koura pystyy nostamaan tuotteen lähes 10 metriin autosta, usein jopa suoraan kohteeseen. Kuution kourassa on vaaka, joten voit olla varma, että saat oikean määrän tilaamasi tuotetta. Yhteiskuljetuksella kuorike maksaa 65 euroa kuutio toimitettuna maksimissaan 20 km Palokasta.

Toimitamme kuoriketta asiakkaille myös muina päivinä. Kysy tarjous kuorikkeesta toimitettuna ja nostettuna kohteeseen.

Mäntykuoriketta saa myös 640 litran suursäkeissä, jotka koura pystyy nostamaan lähes 10 metriin autosta. Säkkitoimituksen hintaan tulee myös rahti kilometrien mukaan. Yhteiskuljetuksella torstaisin rahti edullisemmin 0-10 km…..80  €……….11-20 km…..100 €……….21-30 km……….120 €. Rahtihinta on per osoite ostitpa sitten yhden tai kymmenen säkkiä.

3 salaosasora - täytesora irtona

Sorat, murskeet, tuhkat ja hiekat myydään n. 600 kg erässä, joka on noin 75 pistolapiollista.

 

Kuorikekasan vieressä on kasat täyte- ja salaojasoraa. Sorat, murskeet, tuhkat ja hiekat myydään itsepalvelupisteessä kiloittain. n. 600 kiloa maksaa 30 euroa. Olemme laskeneet, että 600 kiloa on noin 75 pistolapiollista.

Olemme laskeneet lapiomäärän siksi, että useampi henkilöauton peräkärry kantaa noin 600 kiloa. Useasti tien varrella on näkynyt peräkärryjä, joiden rengas on ollut puhki, koska kärryyn on lapioitu liikaa maa-aineksia.

 

Lajiteltuja luonnonkivia 3-5 cm saa nyt irtotavarana. Hinta 30 € max. 600 kg omalla peräkärryllä

Lajiteltuja luonnonkivia 3-5 cm saa nyt irtotavarana. Hinta 30 € max. 600 kg omalla peräkärryllä noudattuna.

Varikolla on pakattuna suursäkkeihin 16 eri tuotetta. Säkit toimitetaan asikaalle koura-autolla.

Varikolla on pakattuna suursäkkeihin 16 eri tuotetta. Säkit toimitetaan asikaalle koura-autolla.

Olemme pakanneet 640 litran suursäkkeihin 16 eri pihanrakennusainetta. Valikoimista löytyy erikokoisia lajiteltuja luonnonkiviä, 3-5 cm, 5-10 cm, 10-15 cm, 15-23 cm, 20-30 cm ja 30-40 cm, singeliä 8-16 mm, täytesoraa, salaojasoraa, asennushiekkaa, leikki/muuraushiekkaa, kivituhkaa 0-3 mm ja 0-8 mm, kalliomursketta 0-16 ja 8-16, mäntykuoriketta ja istutusmultaa. Maa-ainessäkit maksavat 80 € ja singeli sekä kivisäkit 105 €, isommat 20-30 cm ja 30-40 cm kivisäkit maksat 160 €. Lisäksi säkeille tulee rahti kilometrien mukaan/toimitus. Yhteiskuljetuspäivänä eli torstaina rahti on edullisempi.

Kuorikesäkki painaa n. 250 kiloa ja siinä on n. 0,7 m3. Kivi- ja maa-ainessäkit painavat noin 900 kg. Säkit painavat niin paljon, että ne tulevat asiakkaalle yleensä toimitettuna.

pihanrakennusaineita - noudot - peräkärryllä

Ensimmäisessä lokerikossa on kivituhka 0-8, seuraavassa sepeli 3-8, jota käytetään mm. koiratarhan pohjissa sekä hiekoitussepelinä. Sitten löytyy leikki/muuraushiekka, asennushiekka, seulottu, kalkittu ja lannoitettu istutusmulta sekä kivituhka 0-3.

suoturvemulta - noudot -peräkärryllä

Matkaa jatkaen varikon vasemmalla laidalla suursäkkien jälkeen on seulottu, kalkittu suoturvemulta, jossa on n. 60 % suoturvetta ja 40 % hiekkaa. Tätä multaa ei ole lannoitettu.

 

kalliomurskeet - 0-16 ja 8-16 noudot -peräkärryllä

Seuraavana on vuorossa kalliomurskeet 0-16 ja 8-16 mm.

risut - peräkärryllä - ilmaiseksi -jyväskylä - palokka - koura-autovarikko

Risuja voi jättää ilmaiseksi hallin takana oleville kasoille.

 

Risuja voit tuoda Koura-autovarikolle ilmaiseksi 24/7. Risujen jättöpaikka on hallin takana. Alueelle EI SAA JÄTTÄÄ KANTOJA, HARAVOINTIJÄTETTÄ EIKÄ KÄSITELTYÄ PUUTA. Risut menevät ½-1 vuoden kuivumisen jälkeen uusiokäyttöön. Jätä risut siten, että alueen keskelle jää ajokaista vastapäiselle tielle.

Koura-autot noutavat risuja yhteiskuljetuksella sunnuntaisin ja maanantaisin. Hinta 106 €/paikka max. 20 km Palokasta. Koura pystyy nostamaan risut lähes 10 metrin etäisyydeltä auton kyytiin. Varmuuden vuoksi jätä risut enintään n. 8 metrin päähän siitä kohdasta, mihin koura-auton voi pysäköidä.

kalliomurskeet - 0-16 ja 8-16 noudot -peräkärryllä

Hallin päädyssä on sininen vaihtolava, jonne voit tuota metalliromua myös 24/7.

koura-autot-ojanpera-noutopiha

Hallin oikealla laidalla on myynnissä olevien tuotteiden näytepöytä, josta näet mitä tuotteita varikollamme myydään.

itsepalvelupiste - koura-autovarikko - h.ojanperä - palokka

Itsepalvelupiste sijaitsee hallin oikealla laidalla. TÄNNE TUOTTEET MAKSETAAN ITSEPALVELUNA.

 

Kun olet suorittanut ostoksesi aja hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen maksamaan tuote. Pysäytä auto ja avaa kuomukärryn kansi. Kamera kuvaa kuorman ja rekisterinumeron. Mene itsepalvelupisteeseen täyttämään noutolähete.

noutolähete - itsepalvelupiste -koura-autovarikko

Täytä noutolähete huolellisesti.

 

 Täytä itsepalvelupisteessä noutolähete huolellisesti ja selvällä käsialalla. Pystymme lähettämään laskun postissa tai kuitin sähköpostilla oikeaan osoitteeseen. Merkitse mitä tuotetta ostit ja laita yhteystietosi.

Varikolla ei voi maksaa pankkikortilla. Jos haluat säästää 6 euron laskutuspalkkion varaa mukaan tasaraha, koska varikko toimii itsepalveluna.

LAITA LÄHETE JA RAHA PÖYDÄLLÄ OLEVAAN KIRJEKUOREEN JA TIPUTA KUORI KOPIN SISÄLLÄ OLEVAAN VIHREÄÄN POSTILAATIKKOON. Laitamme sinulle kuitin sähköpostilla.

itsepalvelupisteen - postilaatikko - koura-autovarikko

Jos sinulla ei ole rahaa mukana, tiputa lähete hallin seinällä olevaan vihreään postilaatikkoon.

Laitamme sinulle laskun postissa. Laskussa on 6 euron laskutuspalkkio.

TOIVOTTAVASTI KOKEMUS KOURA-AUTOVARIKOLLA OLI SINULLE MYÖNTEINEN!

Turvallista kotimatkaa, tervetuloa uudelleen ja mukavaa kesää.

 Jos kuitenkaan et itse viitsi, jaksa tai pysty noutamaan tuotteita varikolta peräkärryllä, niin toimitamme kaikkia tuotteita koura-autotoimituksina asiakkaille kotipihaan saakka ja tarvittaessa nostamme kohteet jopa suoraan kohteeseen. Koura ylettyy reiluun yhdeksään metriin autosta. Soita 0400-546 245, niin tuomme tuotteet kotipihaasi. Se on sinulle helppoa ja vaivatonta.

Start typing and press Enter to search