tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

OMAT NOUDOT PERÄKÄRRYLLÄ Drive in Noutopihasta ANTINNIITYNTIE 10:STÄ.

Tervetuloa Ojanperän Koura-autovarikolle Palokkaan Heinämäen teollisuusalueelle, Antinniityntie 10. Voit hakea pihanrakennusaineita omalla peräkärrylläsi 24/7, silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Valikoimissamme irtotuotteena ovat seuraavat tuotteet: täytesora, salaojasora, asennushiekka, leikki/muuraushiekka, kivituhkat 0-3 mm ja 0-8 mm, kalliomurskeet 3-8 mm, 0-16 mm ja 8-16 mm, singeli 8-16 mm, mukulakivi 3-5 cm, mäntykuorike sekä kahta erilaista multaa. Lokerikossa hallin seinällä on lannoitettua, kalkittua ja seulottua puutarhamultaa ja vastapäiseltä kasalta löytyy seulottua ja kalkittua puutarhamultaa, jossa on suoturvetta n. 60 % ja hiekkaa n. 40 %.

Kun olet ostanut tuotteet, niin aja auto hallin oikealle laidalle itsepalvelupisteen eteen. Jos sinulla on kuomukärry, avaa kuomu, kamera kuvaa kuorman.

Koura-autovarikolle voit jättää veloituksetta myös metalleja. Sininen metallilava löytyy hallin takaosasta. Risut voi jättää hallin takaosaan risunjättöpaikalle. Alueelle ei saa jättää kantoja, puujätettä eikä puutarhajätettä. ALUEELLA ON KAMERAVALVONTA.

Tarvittaessa soita 0400-546 245.

Hinnasto

  • Mäntykuorike 40€/kuutio = 2 kehikkoa.
  • Multa 30€ (max. 600 kg) = n. 90 lapiollista
  • Muut tuotteet 30€ (max. 600 kg) = n. 75 lapiollista
  • Kannon vastaanottomaksu 70€/tonni sis. alv.
    Hinta sisältää kuljetuksen 20 km säteellä Palokasta.
koura-autot-ojanpera-noutopiha

Ohjeita asioimiseen

Mäntykuorikkeen ostaminen ja mittaaminen: Mäntykuorike on heti Koura-autovarikolle tultaessa sisääntulon  vasemmalla puolella. Kuoriketta ostaessa käytä kuorikekasan vieressä olevaa ½ kuution kehikkoa, jolla pystyt mittaamaan ostamasi kuorikemäärän. Kehikko on kooltaan ½ kuutiota. Eli kaksi kehikkoa on yksi kuutio, joka maksaa 40 euroa. Käy maksamatta tuote hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen. Pysäytä auto stop-merkin kohdalle, itsepalvelupisteen yläpuolella oleva kamera kuvaa kuorman. Avaa kuomukärry.

Muut maa-ainekset: Olemme laskeneet lapioissa, kuinka monta lapiollista on n. 600 kg, Se helpottaa sinua katsomaan, ettet lapio peräkärryysi ylimääräistä painoa.

Koura-autovarikko

Drive in Noutopihalla maksaminen

Koska varikko toimii itsepalveluperiaatteella niin varaathan mukaan sopivan tasarahan. Laskutuspalkkio 6 euroa/lasku. Jätä raha tai yhteystiedot hallin oikealla laidalla olevan palvelupisteeseen sisällä olevaan postilaatikkoon.

HUOM! PANKKIKORTTI EI KÄY.

Kätevästi omalla peräkärryllä

Seuraa oppaita ja löydät kätevästi halutut maa-ainekset, jotka voit lastata peräkärryysi. Olemme avoinna kellon ympäri 24/7, joten voit tulla hakemaan juuri silloin kun sinulle sopii! Lataa tästä .pdf Drive in Noutopihasta >>

Start typing and press Enter to search