tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

OMAT NOUDOT PERÄKÄRRYLLÄ Drive in Noutopihasta ANTINNIITYNTIE 10:STÄ.

Tervetuloa Ojanperän Koura-autovarikolle Palokkaan Heinämäen teollisuusalueelle, Antinniityntie 10. Voit hakea pihanrakennusaineita omalla peräkärrylläsi 24/7, silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Valikoimissamme irtotuotteena ovat seuraavat tuotteet: täytesora, salaojasora, asennushiekka, leikki/muuraushiekka, kivituhkat 0-3 mm ja 0-8 mm, kalliomurskeet 3-8 mm, 0-16 mm ja 8-16 mm, singeli 8-16 mm, mukulakivi 3-5 cm, mäntykuorike sekä kahta erilaista multaa. Lokerikossa hallin seinällä on lannoitettua, kalkittua ja seulottua puutarhamultaa ja vastapäiseltä kasalta löytyy seulottua ja kalkittua puutarhamultaa, jossa on suoturvetta n. 60 % ja hiekkaa n. 40 %.

Kun olet ostanut tuotteet, niin aja auto hallin oikealle laidalle itsepalvelupisteen eteen. Jos sinulla on kuomukärry, avaa kuomu, kamera kuvaa kuorman. Koura-autovarikolle voit jättää veloituksetta myös metalleja. Sininen metallilava löytyy hallin takaosasta.
ALUEELLA ON KAMERAVALVONTA.

RISUJEN VASTAANOTTO LOPETETTU KOURA-AUTOVARIKOLLA PALOKASSA.

Alueelle ei saa jättää risuja, puutarhajätettä eikä kantoja. KAMERAVALVONTA.
Noudamme risuja sunnuntaisin ja maanantaisin 125 €/osoite max. 20 km Palokasta.
Muina päivinä tuntiveloituksen mukaan. TILAA RISUNNOUTO 0400-546 245.

Tarvittaessa soita 0400-546 245.

Hinnasto

  • Mäntykuorike 40€/kuutio = 2 kehikkoa.
  • Multa 30€ (max. 600 kg) = n. 90 lapiollista
  • Muut tuotteet 30€ (max. 600 kg) = n. 75 lapiollista
  • Kannon vastaanottomaksu 70€/tonni sis. alv.
    Hinta sisältää kuljetuksen 20 km säteellä Palokasta.
koura-autot-ojanpera-noutopiha

Ohjeita asioimiseen

Mäntykuorikkeen ostaminen ja mittaaminen: Mäntykuorike on heti Koura-autovarikolle tultaessa sisääntulon  vasemmalla puolella. Kuoriketta ostaessa käytä kuorikekasan vieressä olevaa ½ kuution kehikkoa, jolla pystyt mittaamaan ostamasi kuorikemäärän. Kehikko on kooltaan ½ kuutiota. Eli kaksi kehikkoa on yksi kuutio, joka maksaa 40 euroa. Käy maksamatta tuote hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen. Pysäytä auto stop-merkin kohdalle, itsepalvelupisteen yläpuolella oleva kamera kuvaa kuorman. Avaa kuomukärry.

Muut maa-ainekset: Olemme laskeneet lapioissa, kuinka monta lapiollista on n. 600 kg, Se helpottaa sinua katsomaan, ettet lapio peräkärryysi ylimääräistä painoa.

Koura-autovarikko

Drive in Noutopihalla maksaminen

Koska varikko toimii itsepalveluperiaatteella niin varaathan mukaan sopivan tasarahan. Laskutuspalkkio 6 euroa/lasku. Jätä raha tai yhteystiedot hallin oikealla laidalla olevan palvelupisteeseen sisällä olevaan postilaatikkoon.

HUOM! PANKKIKORTTI EI KÄY.

Kätevästi omalla peräkärryllä

Seuraa oppaita ja löydät kätevästi halutut maa-ainekset, jotka voit lastata peräkärryysi. Olemme avoinna kellon ympäri 24/7, joten voit tulla hakemaan juuri silloin kun sinulle sopii! Lataa tästä .pdf Drive in Noutopihasta >>

Start typing and press Enter to search