tilaukset-desktop
soita-koura-autot-tilaukset-h80

OMAT NOUDOT PERÄKÄRRYLLÄ Drive in Noutopihasta ANTINNIITYNTIE 10:STÄ.

Noutopihalta saatavana vain hiekoitussoraa talvisesonkina 1. lokakuuta alkaen.
Jos tarvitset muita maa-aineksia, soita 0400 546 245 ja tarkista saatavuus.

Tervetuloa Ojanperän Koura-autovarikolle Palokkaan Heinämäen teollisuusalueelle, Antinniityntie 10. Voit hakea pihanrakennusaineita omalla peräkärrylläsi itsepalveluna 24/7, silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Valikoimissamme irtotuotteena ovat seuraavat tuotteet: täytesora, salaojasora, asennushiekka, hiekkalaatikko/muuraushiekka, kivituhkat 0-3 mm ja 0-8 mm, kalliomurskeet 3-8 mm, 0-16 mm ja 8-16 mm, singeli 8-16 mm, mäntykuorike sekä istutusmulta.

Kun olet lastannut tuotteet, aja auto hallin oikealle laidalle itsepalvelupisteen eteen. Täytä itsepalvelupisteessä noutolähete ja tiputa se itsepalvelupisteen sisällä olevaan vihreään postilaatikkoon.  Saat laskun sähköpostiisi. Jos halut paperilaskun, laskutuspalkkio on 5 €.Jos maksat käteisellä, täytä lähete, laita raha lähetteen väliin ja ne pöydällä olevaan kirjekuoreen. Tiputa kirjekuori itsepalvelupisteessä olevaan postilaatikkoon. Kuitin lähetämme sähköpostiisi. Koura-autovarikolle voit jättää veloituksetta myös metalleja. Metallilava on varikon portin vasemmalla puolella. ALUEELLA ON KAMERAVALVONTA.

Hinnasto

· Mäntykuorike 40€/kuutio = 2 kehikkoa.
· Multa 30€ (max. 600 kg) = n. 90 lapiollista
· Muut tuotteet 30€ (max. 600 kg) = n. 75 lapiollista
· Kannon vastaanottomaksu 70€/tonni sis. alv.
· Hinta sisältää kuljetuksen 20 km säteellä Palokasta.
· HUOM. Pankkikortti ei käy maksuvälineenä!

Risujen vastaanotto lopetettu. Alueelle ei saa jättää risuja, puutarhajätettä eikä kantoja.
Noudamme risuja maanantaisin 130 €/kuorma/paikka max. 20 km Palokasta ja 150 € max 20-30 km Palokasta kuorma/paikka. Muina päivinä tuntiveloituksen mukaan.

koura-autot-ojanpera-noutopiha

Ohjeita asioimiseen

Mäntykuorikkeen ostaminen ja mittaaminen: Mäntykuorike on heti Koura-autovarikolle tultaessa sisääntulon  vasemmalla puolella. Kuoriketta ostaessa käytä kuorikekasan vieressä olevaa ½ kuution kehikkoa, jolla pystyt mittaamaan ostamasi kuorikemäärän. Kehikko on kooltaan ½ kuutiota. Eli kaksi kehikkoa on yksi kuutio, joka maksaa 40 euroa.

1. Käy maksamatta tuote hallin oikealla laidalla olevaan itsepalvelupisteeseen tai jätä laskutustiedot.
2. Laita kirjekuori seinällä olevaan postilaatikkoon.
3. Pysäytä auto stop-merkin kohdalle, itsepalvelupisteen yläpuolella oleva kamera kuvaa kuorman. Avaa kuomukärry.

Muut maa-ainekset: Olemme laskeneet lapioissa, kuinka monta lapiollista on n. 600 kg, Se helpottaa sinua katsomaan, ettet lapio peräkärryysi ylimääräistä painoa.
– Multa 90 lapiollista = n. 600 kg
– Muut 75 lapiollista = n. 600 kg

Koura-autovarikko

Drive in Noutopihalla maksaminen

Koska varikko toimii itsepalveluperiaatteella niin varaathan mukaan sopivan tasarahan. Laskutuspalkkio 6 euroa/lasku. Jätä raha tai yhteystiedot hallin oikealla laidalla olevan palvelupisteeseen sisällä olevaan postilaatikkoon.

HUOM! PANKKIKORTTI EI KÄY.

Start typing and press Enter to search